IMG_1733.JPG

NICOLAI STRØM OLSEN

Nicolai Strøm-Olsen er kunsthistoriker, forfatter og gründer. I 2009 var han co-gründer av magasinet KUNSTforum, og Start Up Migrant i 2018. Strøm-Olsen har skrevet bøkene Hans Gude – En kunstnerreise og vært medforfatter på bøkene Bykamp, Norsk Slaveri, Konkurransekraft/Startup Europe og Startup Israel og Start Up Migrant.

 
OleJørgenNess.jpeg

OLE JØRGEN NESS

Ole Jørgen Ness er en av vår tids viktigste kunstnere. Han har et omfattende kunstnerskap og har vært virksom siden begynnelsen av 1990-tallet. Som stifter av det kunstnerstyrte galleriet Herslebsgate 10 (1993), har han vært en sentral inspirator for en generasjon norske kunstnere, som siden har startet kunstnerstyrte visningsrom. Ness har hatt separatutstillinger på Kunstnernes Hus (1998), Stenersenmuseet i Oslo (2011), og sist «Flat Acrylic» på KODE Bergen (2019). Han var også festspillkunstner i Bergen (2006) og representerte Norge på Art Biennale in São Paulo, Brazil, i 2002.

 
Sverre Koren Bjertnes.jpg

SVERRE KOREN BJERNTNÆS

Sverre Koren Bjertnæs hadde sitt definitive gjennombrudd for et stort publikum med utstillingen "Nervous Fluids" på Stenersenmuseet i 2014. Året etter slo han gjennom internasjonalt. Sverre Bjertnes har gått i lære hos noen av Norges mest kjente figurative kunstnere, blant annet Tore Bjørn Skjølsvik og Odd Nerdrum, for så å studere ved Statens kunstakademi i Oslo og ArtEZ hoegschool voor de kunsten i Enschede i Nederland. I 2019 er han tildelt 10-års «Stipend for etablerte kunstnere» av Norsk Kulturråd.