Påmelding

Norsk kunst og kultur er i vinden som aldri før. Kunstmuseer og gallerier over hele Norge melder om gode besøkstall, og internasjonalt er det gryende interesse for det norske og nordiske. I løpet av de siste årene er kunstnere som Edvard Munch, Peder Balke og Nikolai Astrup lansert internasjonalt i New York, London og Paris.

I norske byer  byer reises spennende  kulturinstitusjoner, og i Oslo vil et nytt Nasjonalmuseum og et nytt Munch Museum stå ferdig i 2020. Edvard Munchs kunst vil få en ny dimensjon i spennende, arkitektoniske omgivelser, som vil bidra til å forsterke oppmerksomheten også for øvrig kunst, kultur, design  og arkitektur. I 2019 er Norge partnerland til den internasjonale bokmessen i Frankfurt. 

Fyller vi på med norsk, lokal og tidsriktig mat, får vi et komplett bilde på noe fremtidsrettet, men godt forankret i norsk historie. Smakebiter av dette vil vi tilby på Geilo, med interessante muligheter for å se, oppleve og bli sett. Velkommen til Kunstweekend på Geilo, som garantert vil gi påfyll til din kulturelle kapital.