desc-wrapper { background-image: url(http://api.frognerhouse.no/wp-content/uploads/2017/02/kunst_logo.png); background-repeat: no-repeat; background-position: center 0px; /* position: absolute; */ top: 0; right: 0; bottom: 0; left: 0; background-color: transparent; z-index: 99; background-size: 25%; }

Vi inviterer til Kunstweekend på Vestlia Resort, Geilo

13.-15. september 2019.


Velkommen til en uforglemmelig weekend spekket med inspirerende foredrag om arkitektur, kunst og antikviteter. God mat og kulturinteresserte mennesker.  

ARKITEKTUR

I norske byer reises spennende kulturinstitusjoner. Det blir nytt museum i Kristiansand om noen år. I Oslo vil et nytt Nasjonalmuseum og et nytt Munch Museum står ferdig neste år. På den andre siden av fjellet har vi kulturbyen Bergen med sine historiske kulturbygg og komponist hjem.

KUNST

Samtidskunstnerne Ole Jørgen Næss og Sverre Bjertnes går i dialog med Nicolai Strøm Olsen om sitt kunstnerskap. Og du får anledning til å stille spørsmål.

ANTIKVITETER

Folkekunsten var en viktig kilde til fornyelse. Alt fra 1890-tallet finner vi at en rekke av våre mest moderne innstilte kunstnere, arkitekter og kunstsamlere fant inspirasjon i bondeantikviteter og rosemaling. Vi skal bli kjent med en rosemaler og få innsikt i gleden av å samle antikviteter.